HomeHL-TOPΤο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού έβαλε το Ηράκλειο σε … εγρήγορση!

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού έβαλε το Ηράκλειο σε … εγρήγορση!

Η ομάδα «Εμείς κι εμείς» έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μια επιτυχημένη διοργάνωση για τον κορυφαίο αποκριάτικο θεσμό του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε απόψε με την ομάδα των «Εμείς κι εμείς» να λύνει πρώτη τον τελευταίο γρίφο και να φτάνει στην πολυπόθητη λύση που δεκάδες Ηρακλειώτες αναζητούσαν με αγωνία για ώρες, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και «ακονίζοντας» τις γνώσεις τους.

Η 15η κατά σειρά διοργάνωση που είχε καταστρωθεί λεπτός προς λεπτό από τους περσινούς νικητές Eurogeka ξεκίνησε στις 10 το πρωί από το Αίθριο της Λότζια, όπως γίνεται κάθε χρόνο, όπου και δόθηκε ο πρώτος γρίφος.

Η συμμετοχή των Ηρακλειωτών και φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συνολικά 65 ομάδες έδωσαν το παρών διεκδικώντας τη νίκη και βιώνοντας τη δημιουργική ένταση του μοναδικού αυτού παιχνιδιού που οι Καστρινοί έχουν αγαπήσει με πάθος.

Η αναζήτηση των γρίφων διήρκεσε και φέτος πολλές ώρες, ενώ κάποια από τα αινίγματα φαίνεται πως δυσκόλεψαν αρκετά τους συμμετέχοντες. Οι νικητές ήταν η ομάδα «Εμείς κι εμείς» οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη τους στο Αίθριο της Λότζια όπου και παρέλαβαν το βραβείο τους, ενώ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να διοργανώσουν το επόμενο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού τις Απόκριες του 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση