HomeΣΠΟΡΚάνουν ένσταση Σπάρτη, Απόλλων Σμύρνης, Άρης και ΟΦΗ

Κάνουν ένσταση Σπάρτη, Απόλλων Σμύρνης, Άρης και ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καμία ανησυχία στη Λαμία για τους ξένους που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς με τους Λάκωνες

Θέμα σχετικά με το πόσους ξένους παίκτες χρησιμοποίησε η Λαμία στη νίκη επί της Σπάρτης προέκυψε μετά το τέλος του ματς της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής και ήδη ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Άρης και η Σπάρτη προτίθενται να καταθέσουν ένσταση.

Βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος κάθε ομάδα πρέπει να έχει έξι παίκτες στην ενδεκάδα που να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες, ενώ ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα είναι τρεις ποδοσφαιριστές.

Για τους Φθιώτες αγωνίστηκαν οι Μπλάζιτς, Όμο, Τζόκιτς, Βάντερσον, Ρότσα και Ντουρμισάι  και ουσιαστικά για τον τελευταίο γίνεται θόρυβος.

Ωστόσο, από πλευράς Λαμίας, που αν τιμωρηθεί θα χάσει το ματς με 3-0 στα χαρτιά και θα έχει επιπλέον -3 βαθμούς, δεν εκφράζεται καμία ανησυχία για την υπόθεση.

Και τούτο διότι ο Ντουρμισάι έχει ελληνικό διαβατήριο, ενώ κλήθηκε αλλά δεν έπαιξε στην Εθνική Νέων της Αλβανίας, οπότε έχει δικαίωμα να επιλέξει σε ποια Εθνική ομαδα ανδρών θα παίξει και συνεπώς καλύπτεται από την προκήρυξη.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στην αθλητική δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση