HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Βέροια 4-0

ΠΑΟΚ – Βέροια 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 της Βέροιας στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Πέδρο Ενρίκε (17’), Πρίγιοβιτς (42′ πεν., 50′) και Πέλκας (72′).

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα, καθώς στο 17’ από λάθος του Σισοκό ο Ενρίκε πήρε την μπάλα και αφού πέρασε και τον Λόπες σε κενή εστία σημείωσε το 1-0.

Το 2-0 για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 41’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ενρίκε από τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε σωστά και «έγραψε» το 2-0 δίνοντας αέρα στον ΠΑΟΚ.

Στο 50′ από κόρνερ του Ουάρντα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με ωραία κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Βέροιας και διπλασιάζει τα γκολ του.

Η Βέροια πλησίασε σε ένα γκολ αλλά στο 71′ ο Σωτήρης Μπαλάφας έχασε την εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε σουτάρωντας ψηλά άουτ από άριστη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Πέλκα, που σκόραρε τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Γκολ: 17’ Πέδρο Ενρίκε, 42′ πεν., 50′ Πρίγιοβιτς, 72′ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες:
Σάκχοφ – Τόμας, Σισοκό

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος (63′ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (54′ Πούγγουρας), Κίτσιου, Σάκχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69′ Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):
Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58′ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77′ Λινάρδος), Άρτσε (67′ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση