HomeHL-SportsΠανιώνιος – Ηρακλής 1-0

Πανιώνιος – Ηρακλής 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 39’ ο Μπεν, ενώ ο Ηρακλής αγωνίστηκε από το 32’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαραμαντά.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 12΄ έχασαν δύο διαδοχικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τον Χουάντερσον να αποκρούει σε κόρνερ, πρώτα την κεφαλιά του Κόρμπου και στη συνέχεια το δυνατό σουτ του Μπεν. Ο κίπερ του «Γηραιού» αποσόβησε και το τετ-α-τετ του Φούντα, όμως στο 32’ ο Σαραμαντάς αποβλήθηκε και άφησε τον Ηρακλή με δέκα παίκτες.

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε και έφτασε στο γκολ στο 39΄. Ο Μπεν έφυγε στην κόντρα και σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού κόντραρε στον Ζιαμπάρη και άλλαξε πορεία.

Ο Ηρακλής απείλησε με άστοχα σουτ του Περόνε και του Καραγκούνη στο 67΄ και στο 72΄ αντίστοιχα, ενώ στο 78΄η ενέργεια του Μοντέιρο αποκρούστηκε από τον Γιαννιώτη. Στο 88ο λεπτό ο Πασάς δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη με το 1-0.

Γκολ: 39’ Μπεν

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Σιώπης, Βλάχος, Μπεν

Κόκκινες κάρτες:
32’ Σαραμαντάς

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60΄ Λάμπρου), Φούντας (77΄ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (85΄ Καθάριος), Μπεν.

Ηρακλης (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου (28΄ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83΄ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46΄ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση