HomeΣΠΟΡΟΦΗ Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0

ΟΦΗ Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ξέσπασαν στην ΑΣΑ επικρατώντας με 5-0 στο «Γεντί Κουλέ» και επέστρεψαν στις νίκες * Χατ τρικ ο Βουό

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο άφησε πίσω του τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί… σκόρπισαν με 5-0 την ΑΣΑ στο «Γεντί Κουλέ» για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής την Κυριακή  και φώναξαν «παρών» έπειτα από ένα μετριότατο διάστημα.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Καρδιτσιώτες, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βουό που πέτυχε χατ τρικ.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δυσκολεύτηκαν αρχικά να βρουν τα πατήματά τους, αλλά όταν το έκαναν ήταν ασταμάτητοι. Ο Κουτσόπουλος χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια στις προσπάθειες των Μιλοσάβλιεφ και Ράντι, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Χαντί.

Ο Παντίδος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 18ο λεπτό για σπρώξιμό του στην περιοχή, αλλά ο Αντιπαριώτης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, όπως και στις φωνές των γηπεδούχων στο 26’ σε πτώση του Χαντί.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να σφυροκοπά την εστία του Κουτσόπουλου, με τον Ράντι να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 27’ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ σε τετ α τετ, ενώ ήταν ξανά… μοιραίος στο 33’ αστοχώντας από πολύ καλή θέση.

Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 37ο λεπτό, όταν ο Μιλοσάβλιεφ έβγαλε την μπαλιά στον Ράντι και εκείνος πάσαρε με κεφαλιά στον Χαντί που επίσης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.

Το γκολ έδωσε νέα ώθηση στους Κρητικούς, που βρέθηκαν κοντά στο 2-0 με τον Βουό στο 40’, αλλά τελικά το κατάφεραν τέσσερα λεπτά αργότερα με ωραία ατομική προσπάθεια του Μπόατενγκ που μπήκε στην περιοχή έπειτα από πάσα του Μιλοσάβλιεφ, πλάσαρε εύστοχα και το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στη Θύρα 4, φιλώντας το σήμα του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί μπήκαν με φόρα και στην επανάληψη και μέσα σε δύο λεπτά «καθάρισαν» το ματς. Ο Μιλοσάβλιεφ έκανε άλλη μία εξαιρετική ενέργεια στο 46’ σεντράροντας για τον Βουό που με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης νίκησε εκ νέου τον Κουτσόπουλο για το 4-0.

Αν και το σκορ μετέτρεπε ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος συνέχισε να ζητά πίεση από τους ποδοσφαιριστές του όταν τους είδε να χαλαρώνουν και εκείνοι… υπάκουσαν. Ο εξαιρετικός Μιλοσάβλιεφ κυνήγησε και ο ίδιος ένα γκολ που το δικαιούταν βάσει της εμφάνισής του, αλλά δεν το πέτυχε.

Η πιο επικίνδυνη στιγμή για την ΑΣΑ ήρθε στο 64’ σε παρά λίγο… αυτογκόλ έπειτα από λάθος γύρισμα του Παντίδου, αλλά ο Στρέζος επενέβη σωτήρια, με τον Βουό να βάζει τελικά το κερασάκι στην τούρτα και να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 76’.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλο τέρμα, αλλά το 5-0 διατηρήθηκε τελικά μέχρι το φινάλε, αφήνοντας σε κάθε περίπτωση απόλυτα ικανοποιημένους τους φιλάθλους του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαήλ Αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Νικόλαο Πάγκαλο (Λασιθίου) και Ηλία Μητάρη (Ανατολικής Αττικής), ενώ 4ος ήταν ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Κίτρινες: 67’ Κομεσίδης, 90’+2 Χαντί

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78′ Μάνος), Χαντί, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατεγκ (51′ Μητρόπουλος), Ράντι (58′ Πάγκαλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59’ Βουκουμάνοβιτς), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (72’ Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση