HomeHL-SportsO Γιοακίμ Αντουκόρ εκτός αποστολής του ΟΦΗ

O Γιοακίμ Αντουκόρ εκτός αποστολής του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί, στο «Γεντί Κουλέ», η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή (15:00) στο «Γεντί Κουλέ».

Η προετοιμασία του ιστορικού συλλόγου για το παιχνίδι, ολοκληρώθηκε με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Γιοακίμ Αντουκόρ, υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Γκανέζος μέσος, προστέθηκε έτσι, στις απουσίες των Γιάννη Κοιλιάρα, Μάριου Όγκμποε (τραυματίες) και Ανέστη Νάστου (τιμωρημένος).

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο κίπερ Γιώργος Στρέζος, μεταγραφικό απόκτημα του Όμιλου, τον Ιανουάριο.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του ΟΦΗ, για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι οι: Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Όστοιτς, Παντίδος, Χύσι, Μητρόπουλος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Πάγκαλος, Μάνος, Βουό και Βρεττός. Εκτός έμειναν οι Δαύκος, Κοιλιάρας, Όγκμποε, Αντουκόρ, Φαζός, Μπουρσέλης, Κασμερίδης, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση