HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 18’ ο Κόντε με εκτέλεση πέναλτι.

Μετά από ένα κακό πρώτο 15λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες έκαναν πάρα πολλά λάθη, στο 17΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Ντιμιτρόφσκι. Ο Κόντε ανέλαβε να εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη ανοίγοντας το σκορ για τους Ηπειρώτες.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, ενώ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια. Πέρα την ευκαιρία της Κέρκυρας στο 51΄ με την κεφαλιά του Τουράμ από καλή θέση, που έφυγε άουτ, οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν φάσεις με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με τον ΠΑΣ να φτάνει στη νίκη με 1-0.

Γκολ: 18′ πεν. Κόντε

Κίτρινες κάρτες:
Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (79′ Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74′ Γιάκος), Κόντε, Κοζορώνης (90′ Σκόνδρας).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (81′ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74′ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64′ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση