HomeHL-SportsΑτρόμητος – Ξάνθη – 2-1

Ατρόμητος – Ξάνθη – 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 2-1 επικράτησε της Ξάνθης ο Ατρόμητος για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ πέτυχαν για τους γηπεδούχους ο Πλατέλλας (42’) και ο Τόνσο (81’). Για την Ξάνθη ισοφάρισε προσωρινά ο Γιουνές με εκτέλεση πέναλτι στο 57’, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Καρασαλίδης.

Ένταση επικράτησε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, καθώς ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον Αναστάσιο Παπαπέτρου

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίωρο, ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ η Ξάνθη έψαξε τις αντεπιθέσεις. Στο 34’ μετά το γύρισμα του Γιουνές, ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Αντίθετα, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 42΄, με τον Ντάουντα να ελίσσεται ωραία από αριστερά και να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Πλατέλλας με πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57΄ με πέναλτι του Γιουνές, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε μία περίεργη φάση από τον Γκορμπούνοφ. Ο Τυνήσιος «τσίμπησε» τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε πάνω του.

Από κει και πέρα, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ και δικαιώθηκε στο 85΄, με ένα εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση τέρμα. Ο Τόνσο με σουτ στην κίνηση χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Γκολ: 42′ Πλατέλλας, 81′ Τόνσο – 57′ πεν. Γιουνές

Κίτρινες κάρτες:
Γκορμπούνοφ, Λε Ταλέκ – Ντε Λούκας, Ορφανίδης, Καρασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:
90’+4′ Καρασαλίδης

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπάγκα (64′ Μανιάτης), Ούμπιντες, Λημνιός, Πλατέλλας (79′ Λε Ταλέκ), Τόνσο, Ντάουντα (87′ Κυριακίδης).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Ορφανίδης, Σιλά, Καρασαλίδης, Καμαρά (60′ Τριάδης), Ντε Λούκας (76′ Πιτσέλι), Λουσέρο, Λάζιτς, Βασιλακάκης (84′ Λισγάρας), Γιουνές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση