HomeHL-LifestyleΟι πιο εντυπωσιακές drag queen της Αυστραλίας πριν και…μετά τη μεταμόρφωση

Οι πιο εντυπωσιακές drag queen της Αυστραλίας πριν και…μετά τη μεταμόρφωση

Dragformation

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον αληθινό άθλο της μεταμόρφωσης των πιο επιτυχημένων drag queen της Αυστραλίας, από απλούς και συνηθισμένους άντρες σε εντυπωσιακές και λαμπερές υπάρξεις, αποφάσισε να καταγράψει με τη μηχανή του ένας συμπατριώτης τους φωτογράφος.

«Νομίζω ότι οι drag queen έχουν ταυτιστεί με την παλιομοδίτικη εικόνα του καλλιτέχνη 80’s που τραγουδά με lic-synch σε κακόφημα κέντρα, ωστόσο αυτό απέχει πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα» επισημαίνει ο Aaron Walker, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τοπικών ΜΜΕ λόγω του τελευταίου του project με τίτλο «Dragformation».

Σε αυτό, καταγράφει το «πριν» και «μετά» της μεταμόρφωσης, η οποία αποτελεί κεντρικό κομμάτι της ζωής αυτών των ανθρώπων. Στην πλειοψηφία τους, τα μοντέλα του αποτελούν performers οι οποίοι κάνουν live εμφανίσεις αλλά δραστηριοποιούνται και μέσω των social media.

Αυτό που προκαλεί περισσότερο εντύπωση στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι η διατήρηση – σε πολλές περιπτώσεις – της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, μια τάση που εμφανίστηκε μόλις τα τελευταία χρόνια. «Στην εποχή μας, τα πράγματα είναι πολύ πιο ρευστά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον καθορισμό του φύλου. Το drag δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε θηλυκό ή αρσενικό. Πλέον έχει να κάνει περισσότερο με τη μεταμόρφωση σε κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο», εξηγεί ο Walker στην The Independent.

faces-01
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση