HomeΚΡΗΤΗΣυλλυπητήρια ανακοίνωση Αυγενάκη για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αυγενάκη για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

«Θρηνούμε τον χαμό ενός λαμπρού νομικού και σπουδαίου αγωνιστή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήριο μήνυμα με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελου Μπασιάκου απέστειλε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Στο μήνυμά του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο αναπάντεχος θάνατος του Βαγγέλη Μπασιάκου προκαλεί βαθιά οδύνη σε όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλους όσοι είχαν την τύχη και την τιμή να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί.

Θρηνούμε τον χαμό ενός λαμπρού νομικού, ενός εξαίρετου πολιτικού, ενός σπουδαίου αγωνιστή, ενός καλού φίλου και συναδέλφου. Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Πιστός στις αρχές και τις αξίες του Κόμματος, ο Βαγγέλης Μπασιάκος, ξεχώρισε για το ήθος του τιμώντας την παράταξή μας όσο λίγοι. Έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες για την Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα αφήνοντας πίσω του πολύτιμη κληρονομιά, το πλούσιο έργο του ως βουλευτής και Υπουργός, που επί 28 συναπτά έτη υπηρέτησε την ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, αλλά και τη χώρα μας.

Εκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βικεντία, τον γιό του Θανάση – Αριστείδη και του οικείους του οι οποίοι θα έχουν πάντοτε την αμέριστη στήριξη όλων μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση