HomeHL-9Στον Δήμο Αγίου Νικολάου ο Καναδός πρόξενος

Στον Δήμο Αγίου Νικολάου ο Καναδός πρόξενος

Στο επίκεντρο της συζήτηση η οργάνωση της καναδικής κοινότητας στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οργάνωση της Καναδικής κοινότητας στην Κρήτη, αλλά και οι δυνατότητες του «επιχειρείν» στο νησί από Καναδούς υπήκοους, αποτέλεσαν τα θέματα της συζήτησης που είχε ο   δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον πρόξενο του Καναδά κ. Stefen Elazab, που πραγματοποίησε χθες Πέμπτη επίσκεψη στον δήμο, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων που έχει τις τελευταίες ημέρες.

kanados-proksenos

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός, οι επιτετραμμένοι της Καναδικής πρεσβείας, κατά την ολιγόωρη επίσκεψη τους στο δημαρχείο της πόλης, ζήτησαν να ενημερωθούν για ζητήματα υποδομών, δεδομένου ότι πολυάριθμοι επισκέπτες -ιδιαίτερα κρουαζιερόπλοιων -επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Άγιο Νικόλαο.

Εξάλλου όπως ο ίδιος τόνισε στις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν τον επόμενο καιρό, εφόσον χρειαστεί και στο βαθμό που δύναται, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με προθυμία θα σταθεί αρωγός, σε κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με την ανάπτυξη του τόπου. Πολλώ δε μάλλον- υπογράμμισε όταν πρόκειται για την έξωθεν καλή μαρτυρία του στον  τουρισμό, όπου διαχρονικά αποτελεί το ισχυρό χαρτί του!

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Αρετή Βελισσαρίου και Έλενα Νταντούμη ώς εκπρόσωποι του Καναδικού προξενείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση