HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για τους λογιστές-φοροτεχνικούς για τη φορολογία των αγροτών

Σεμινάριο για τους λογιστές-φοροτεχνικούς για τη φορολογία των αγροτών

Θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου  πραγματοποιεί εξειδικευμένο σεμινάριο  για τους  λογιστές-φοροτεχνικούς  σχετικά με τη φορολογία των αγροτών.

To Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/02/2017  και ώρα 16:00 μ.μ. – 19:30 μ.μ. και στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 10.

Στο σεμινάριο φορολογίας αγροτών θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες (Ένταξη- αποχώρηση από το κανονικό καθεστώς απογραφές, Εργόσημα, ΜΥΦ Αγροτών ειδικού και κανονικού καθεστώτος, διαδικασίες επιστροφής ΦΠΑ προσδιορισμός καθαρών κερδών, εκμεταλλευτές γεωργικών μηχανημάτων, εισόδημα από αγροτικά ακίνητα, αυτοπαραδόσεις, ιδιοχρησιμοποιήσεις κ.λπ.)

Παράλληλα, θα γίνει ανάλυση όλων τω αποφάσεων, σχετικά με τις απογραφές, τις τιμολογήσεις, την κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών κ.ά.

Επιπλέον θα δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με την συμπλήρωση των εντύπων φορολογίας εισοδήματος (Ε1,Ε3) που αφορούν τους αγρότες.

Μετά το σεμινάριο για την φορολογία των αγροτών και ώρα 19:30  θα ακολουθήσει η εκδήλωση με ανοικτή συζήτηση για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα, με τον υφυπουργό Εργασίας κο Αναστάσιο Πετρόπουλο σε συνεργασία με το  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης,  το Επιμελητήριο Ηρακλείου,  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση