HomeΕΛΛΑΔΑΜπαλαούρας: Όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα να παραιτηθεί

Μπαλαούρας: Όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα να παραιτηθεί

«Θα είναι μία συλλογική απόφαση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το αν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα θα είναι συλλογική απόφαση, θα αναλύσουμε τις ισορροπίες που μπορούν να επιτευχθούν και θα πράξουμε αναλόγως», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης (16/2) ο Μάκης Μπαλαούρας.

«Οποιοδήποτε στέλεχος θεωρήσει ότι το πακέτο που έρχεται είναι ακραίο και δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί από βουλευτής», είπε στην εκπομπή «Ακραίως» στο ΣΚΑΪ.

«Οι δανειστές είναι δανειστές, από την αρχαιότητα ήταν αδυσώπητοι και ήθελαν να στραγγαλίσουν τον δανειζόμενο, αυτό ισχύει και σήμερα. Υπάρχουν όμως διαβαθμίσεις στους δανειστές», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως μια χώρα με τεμπέληδες και ανίκανους ανθρώπους, που χαίρονται τη ζωή σε βάρος των άλλων Ευρωπαίων. Μας δανείζουν, γιατί υπάρχει το πλαίσιο που δεν μπορούν να σπάσουν. 1,5-2 χρόνια προσπαθούσαν να επιβάλουν το Grexit, για να στείλουν ένα μήνυμα στους υπόλοιπους».

«Ο Σόιμπλε, ανεξάρτητα από την Ελλάδα, έχει εμμονές, είναι ακραία νεοφιλελεύθερος και έχει τιμωρητική διάθεση. Πλέον, η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης κι αυτό φαίνεται παντού, καθώς μεγάλο μέρος της ομάδας των δανειστών θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει προχωρήσει και έχει υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση