HomeΕΛΛΑΔΑΔήμαρχος Κερατσινίου: Οι τραμπούκοι παραμένουν στη γειτονιά του Φύσσα

Δήμαρχος Κερατσινίου: Οι τραμπούκοι παραμένουν στη γειτονιά του Φύσσα

Μετά τα επεισόδια στη δίκη της ΧΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Eυθεία επίθεση προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, την επίθεση και τις ύβρεις μελών της Χρυσής Αυγής προς τα θύματα και τους οικείους τους, στη δίκη της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Ο κ. Βρεττάκος, κάνει μάλιστα λόγο για «συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού», η οποία κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης και συνεχίζει να προκαλεί, αλλά και να προσβάλλει τη μνήμη του του Παύλου Φύσσα και των ανθρώπων του.

«Να ξέρουν, όμως, καλά όσοι θέλουν να επιβάλλουν το μίσος και τον φόβο στην κοινωνία μας, πως οι γειτονιές του Παύλου, εμπνεόμενες από την ιστορία και τους αγώνες τους, θα ξαναδώσουν ηχηρή απάντηση στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Να γνωρίζουν, επίσης, καλά οι ίδιοι, πως ο Παύλος Φύσσας βρίσκεται στην καρδιά και τη μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και να ορθωθεί δημοκρατικό φράγμα απέναντι στη Χρυσή Αυγή» κατέληξε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση