HomeHL-9Βασιλειάδης: «Θα βελτιώσουμε τις υποδομές και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης»

Βασιλειάδης: «Θα βελτιώσουμε τις υποδομές και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης»

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού συναντήθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του νησιού βρέθηκε στο επίκεντρο της πολύωρης συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Στη συνάντηση στο Υπουργείο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο Περιφερειάρχης έθεσε όλα τα θέματα υποδομών και ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί, τονίζοντας την αναγκαιότητα αναβάθμισης και ενίσχυσης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και της δημιουργίας νέων.

Ο Υφυπουργός που ενημερώθηκε πλήρως από τον Περιφερειάρχη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό στη Κρήτη έκανε γνωστό ότι, το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί το νησί όπου και θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών.

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά: «Με τον κ. Αρναουτάκη συζητήσαμε ένα κοινό πλάνο δράσεων και πολύ σύντομα θα ταξιδέψω κι εγώ στο όμορφο νησί μας, για να ανακοινώσουμε εκεί τις παρεμβάσεις που από κοινού θα κάνουμε, με στόχο την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και στους τέσσερις νομούς της περιφέρειάς του».

Από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που βρήκαν τα αιτήματά του από τον κ. Βασιλειάδη και επιβεβαίωσε το κοινό πλάνο δράσεων, Περιφέρειας Κρήτης και Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, το αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση