Ξυπνούν μνήμες σήμερα από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2011 με θύμα την Ελένη Πανταγάκη, σύζυγο του τότε διοικητή των ΤΑΕ Μοιρών, Τηλέμαχου Πανταγάκη.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να κάτσει ο 48χρονος, σήμερα, δράστης ο οποίος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα μαχαιρώνοντάς την 28 φορές!

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό ενώ πρωτόδικα ο 48χρονος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 38 ετών και 22 μηνών.

Το άγριο έγκλημα

Όλα συνέβησαν τον Αύγουστο του 2011 όταν ο Τηλέμαχος Πανταγάκης μαζί με την σύζυγό του Ελένη πήγαν στην πολυκατοικία της λεωφόρου Χρυσοστόμου όπου ενοικίαζαν ένα σπίτι σε μία 40χρονη.

Η 40χρονη τους είχε ειδοποιήσει λέγοντας ότι ο γείτονάς της – που είναι και ο δράστης της δολοφονίας – την απειλούσε και την έβριζε.

Ο Τηλέμαχος Πανταγάκης μαζί με την σύζυγό του πήγαν στο σπίτι της 40χρονης για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να λύσουν την όποια παρεξήγηση.

Ξεκίνησε μία λογομαχία έντονη ανάμεσα στον 48χρονο και το ζευγάρι ενώ τα πράγματα ξέφυγαν όταν η Ελένη Πανταγάκη χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του δράστη.

Εκείνος της άνοιξε και της επιτέθηκε με μαχαίρι σκοτώνοντάς την με 28 συνολικά χτυπήματα ενώ στη συνέχεια ο 48χρονος επιτέθηκε και στον αστυνομικό τραυματίζοντάς τον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση