HomeHL-SportsΚοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ ο Νίκος Συριγωνάκης-Ανεβάζει στροφές ο Πάτρικ Βουό

Κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ ο Νίκος Συριγωνάκης-Ανεβάζει στροφές ο Πάτρικ Βουό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενας ακόμη άνθρωπος από τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, ενεργό στοιχείο του αθλητισμού, αλλά και των κοινών στην πόλη του Ηρακλείου, θα συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια του ΟΦΗ, να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Ο λόγος για το Νίκο Συριγωνάκη, πρώην διαιτητή και πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, αλλά και νυν Περιφερειακό σύμβουλο.

Ο Νίκος Συριγωνάκης, μέσα από την αγορά μετοχών συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και θα βοηθήσει και αυτός όπως και άλλοι επιχειρηματίες, στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, αυτήν την εποχή.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε ότι «μέσα από την κίνηση να συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλω και εγώ με τη σειρά μου, να βοηθήσω, με όποιες δυνάμεις μπορώ, την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, ώστε να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Ανεβάζει στροφές ο Πάτρικ Βουό

Ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε την Τρίτη ένα μεγάλο μέρος του προπονητικού προγράμματος του ΟΦΗ, γεγονός που χαροποίησε το τεχνικό επιτελείο, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3μμ) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός νοιώθει πολύ καλύτερα και μέρα με τη μέρα, βελτιώνεται σημαντικά, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που του στέρησαν την συμμετοχή του στον αγώνα του ΟΦΗ στη Σπάρτη.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, συνεχίστηκε την Τρίτη  με όλους τους παίκτες, να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, με εξαίρεση τον τραυματία Γιάννη Κοιλιάρα.

Με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη  το πρωί, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση