HomeΣΠΟΡΤάσος Τριανταφύλλου: «Πάμε κι όπου πάει, να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναδειχθούν»

Τάσος Τριανταφύλλου: «Πάμε κι όπου πάει, να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναδειχθούν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας του Ατσαλένιου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και για αρκετά άλλα, μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» το κανόνι του ΠΟΑ.

«Πάμε κι όπου πάει», το μήνυμα του Τάσου Τριανταφύλλου για τη συνέχεια της σεζόν (με το χατ-τρικ επί της Θύελλας Ραφήνας έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του πίνακα των σκόρερ στον 4ο όμιλο) , ενώ για τον προσωπικό του στόχο ανέφερε ότι «θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα, να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρσι και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναδειχθούν».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος επιθετικός στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Τελευταία φορά που θυμάσαι μια τόσο παραγωγική μέρα στην καριέρα σου; «Πρέπει να ήταν πριν μερικά χρόνια στον Διαγόρα Ρόδου στην Β΄ και στην Γ΄ Εθνική που είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και στην Επισκοπή που είχα βγει πρώτος σκόρερ».

Έχει αλλάξει το στυλ των ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής; «Από τότε μέχρι τώρα παρατηρείται μεγάλη αλλαγή. Όταν ήταν κι η Επισκοπή στην Γ’ Εθνική, το πρωτάθλημα ήταν επαγγελματικό, ενώ τώρα είναι ερασιτεχνικό. Το επίπεδο έχει αλλάξει πια, δεν μιλάμε για τόσο υψηλό επίπεδο αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλό. Το επίπεδο είναι μέτριο προς καλό στην Γ’ Εθνική αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν φιλόδοξα παιδιά και έχουμε γενικά ένα καλό πρωτάθλημα».

Υπάρχει ταλέντο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής; «Υπάρχει ταλέντο και γενικότερα στην ομάδα μου, γιατί η ομάδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να παράγει ταλέντα με σκοπό να προμηθεύσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως είναι ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς, ο ΑΟ Χανιά».

Για την προοπτική του φετινού ΠΟΑ: «Η ομάδα του ΠΟΑ είναι δομημένη έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει νέα ταλέντα, καθώς έχει μια ακαδημία  που έχει βάθος και γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ο στόχος είναι να στείλουμε παίχτες σε μεγάλες ομάδες, όπως έχει γίνει στο παρελθόν με τον Γιακουμάκη που αγωνίζεται στον Πλατανιά, ενώ από το καλοκαίρι θα τον δούμε στην ΑΕΚ. Η ομάδα φτιάχτηκε πέρσι για να ανέβει στην Γ’ Εθνική και να έχει μια γρήγορη παραμονή, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την ομάδα, για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα νέα ταλέντα».

Θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο ο ΠΟΑ; «Είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό, γιατί έχουμε ένα μεγάλο μειονέκτημα, ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Τον Ιανουάριο κάναμε μόλις μία μεταγραφή και ίσως αυτό μας στοιχίσει. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε εμείς οι μεγάλοι σε ηλικία τις απαιτήσεις της ομάδας. Δεν έχουμε βγει εκτός στόχων από το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, κι είναι λίγο πιεσμένη η κατάσταση. Πάμε κι όπου πάει».

Ιωνικός ή Εργοτέλης μπορεί να ανέβει; «Είναι δύο ομάδες που έχουν ιστορία πίσω τους, η φανέλα τους είναι βαριά. Θεωρώ πως έχουν το πακέτο, την οικονομική δυνατότητα και ενισχύθηκαν το Γενάρη για να δυναμώσουν το ρόστερ τους. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει ο Ιωνικός καθώς είναι πιο δεμένη ομάδα. Ο Εργοτέλης έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι και άρχισε ουσιαστικά από το μηδέν. Θα δούμε την Κυριακή».

Οι προσωπικοί στόχοι: «Θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα, να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρσι και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναδειχθούν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση