HomeHL-9Πατέρας και γιος «χτυπούσαν» από σπίτια μέχρι κρεοπωλεία

Πατέρας και γιος «χτυπούσαν» από σπίτια μέχρι κρεοπωλεία

Προσπάθησαν να «μπουν» και σε εκκλησία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε επάγγελμα είχαν αναγάγει την κλοπή ένας πατέρας με τον γιο του, ηλικίας 47 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι «χτυπούσαν» καταστήματα – από μίνι μάρκετ μέχρι κρεοπωλεία και καφενεία- αλλά και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος. Στο στόχαστρο όμως είχαν βάλει και τον Ιερό Ναό Αγίου Βλάση στο Αλάγνι τον οποίο όμως δεν κατάφεραν να το διαρρήξουν.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα οι αστυνομικές αρχές έβαλαν χθες τέλος στην πλούσια δράση των δύο αντρών.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 47χρονος και ο 22χρονος είχαν διαπράξει από το Νοέμβριο του 2016 μέχρι και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου συνολικά έξι κλοπές σε καταστήματα και σπίτια.

Ο πατέρας και ο γιος έκλεβαν διάφορα αντικείμενα όπως χρήματα, κοσμήματα αλλά και είδη καπνού.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος των αντικειμένων που είχαν κλαπεί.

Στο σπίτι του  22χρονου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μια συσκευασία με 300 γραμμάρια καπνό που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ 47χρονος και ο 22χρονος θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση