HomeHL-LifestyleΗ Μέριλ Στριπ απαντά στον Τραμπ: «Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη»

Η Μέριλ Στριπ απαντά στον Τραμπ: «Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη»

Στην επίθεση ξανά η ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άσβεστη παραμένει η κόντρα της Μέριλ Στριπ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, με το να εξαπολύει ο ένας «βέλη» εναντίον του άλλου.

Η μεν Σπριπ στις δημόσιες εμφανίσεις της ο δε Τραμπ μέσα από το αγαπημένο του Twitter.

Αυτή τη φορά η πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και «υπερεκτιμημένη» σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τραμπ, μιλώντας στο εορταστικό δείπνο για την Εκστρατεία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τόνισε ότι «το κακό ευημερεί όταν οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα… κι αυτό είναι αλήθεια».

«Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι φονταμενταλιστές, όλων των αποχρώσεων, παντού, εμφανίζονται και φουντώνουν. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτές οι βαθιές αλλαγές έρχονται με μεγαλύτερη ένταση απ’ ότι αλήθεια βρίσκονταν στον 20ο αιώνα. Δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν όλοι παρασυρθούμε κάτω από αυτό», υποστήριξε.

https://www.youtube.com/watch?v=KZ7fSRqG0Qg

«Αν επιζήσουμε μετά από όλα αυτά… εάν το καταστροφικό του ένστικτο για ανταπόδοση δεν μας οδηγήσει σε έναν πυρηνικό χειμώνα, θα έχουμε για πολλά πράγματα να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο, αφού θα έχουμε ξυπνήσει και θα έχουμε διαπιστώσει πόσο πραγματικά εύθραυστη είναι η ελευθερία», είπε η 67χρονη σταρ.

Αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό του Τραμπ πως είναι «υπερτιμημένη» η Στριπ απάντησε αστειευόμενη: «Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη, υπερ-βραβευμένη, κι αυτή τη στιγμή η πιο υπερ-επιπληττόμενη ηθοποιός της γενιάς μου. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που με καλέσατε εδώ! Σωστά;».

Η Μέριλ Στριπ βραβεύτηκε με το βραβείο Σύμμαχος στην Ισότητα, που δίνεται σε όσους παρέχουν βοήθεια στην ΛΟΑΤΙ κοινότητα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση