HomeΣΠΟΡΑτσαλένιος Θύελλα Ραφήνας 3-0

Ατσαλένιος Θύελλα Ραφήνας 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερά στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Ατσαλένιος, που επιβλήθηκε με 3-0 της Θύελλας Ραφήνας στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Τριανταφύλλου, καθώς ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ ανοίγοντας το σκορ στο 49′ με πλασέ ύστερα από πάσα του Φραγκιαδάκη.

Στο 65′ ο φορ των Κρητικών βρήκε δίχτυα με σουτ μετά από από σέντρα του Ρουμπάκη, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69ο λεπτό.

Έτσι, ο ΠΟΑ έφτασε τους 29 βαθμούς, 7 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, με τη Θύελλα να βρίσκεται στη 12η θέση με 15, όσους έχει και η Κηφισιά.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης (80′ Ντραγκότι), Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς, Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης (46′ Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (83′ Γιαννόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θοδωρής Βιάδης): Κατσιούλης, Γκίκα, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης, Αράπης (65′ Μπότης), Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (54′ Γεροκωνσταντάκης), Μανουσάκης (73′ Στάφα).

Διαφήμιση
Διαφήμιση