HomeΣΠΟΡΥπέβαλε παραίτηση ο Μπαξεβάνος

Υπέβαλε παραίτηση ο Μπαξεβάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του Κισσαμικού ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα από τον Αγροτικό ΑστέραΗ απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και η συντριβή με 4-0 φέρνουν τον Σπύρο Μπαξεβάνο εκτός Κισσαμικού.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο τεχνικός των Κρητικών μετά το τέλος του ματς στον Εύοσμο, γνωστοποιώντας ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Δίκαια κέρδισε σήμερα. Δεν μπορείς να πεις πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι και ειδικά από τη δική μου πλευρά.

Το μόνο που θα πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε. Φταίει μόνο ο προπονητής, για την εικόνα, για το βαρύ σκορ. Στη διάθεση της διοίκησης είναι η παραίτησή μου, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την ομάδα.

Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε στην ομάδα. Προσπαθείς πρώτα από όλα να πάρεις τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας αυτή τη στιγμή.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φύγει ο προπονητής. Φταίει πάντα ο προπονητής στις ήττες. Στις νίκες κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο 46χρονος προπονητής, αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη για τη βαριά ήττα από τους «σταχυοφόρους».

Πλέον, μένει να φανεί αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Μπαξεβάνου και οι Κρητικοί υποχρεωθούν να ψάξουν τον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση