HomeHL-SportsΒέροια Πανιώνιος 0-1

Βέροια Πανιώνιος 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Nικηφόρο ήταν το πέρασμα του Πανιωνίου από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι κυανέρυθροι με γκολ του Μπεν (8′) κατάφεραν και λύγισαν την αντίσταση της Βέροιας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, μένοντας μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με λίγες καλές φάσεις. Η Βέροια είχε την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους τελική προσπάθεια, κράτησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν πετύχει ένα γκολ ακόμη.

Η πρώτη οργανωμένη επίθεση του Πανιωνίου και η πρώτη επιθετικό προσπάθεια έφερε το προβάδισμα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο 8′. Ο Σιώπης προσπάθησε να τροφοδοτήσει από τον άξονα τον Μασούρα και ύστερα από κόντρες η μπάλα έφθασε στον Μπεν, που με συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Λόπεθ έκανε το 1-0.

Στο 17ο λεπτό η ομάδα της Νέας Σμύρνης πλησίασε στο δεύτερο γκολ. Ύστερα από κάθετη μπαλιά η μπάλα έφθασε στον Μαχμούτοβιτς που δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Ασίγκμπα λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βέροια ανέβασε ρυθμό ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο πίεζαν την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ο Πανιώνιος κατέκτησε ακόμη τρεις βαθμούς, εδραιώνοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Kίτρινες: Μασούντ, Τασουλής, Σισοκό, Τομάς, Οικονόμου.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασιγκμπά, Στόιτσεφ (82′ Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68′ Μπελαϊντ), Αρτσε (46′ Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (82′ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90′ Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46′ Λάμπρου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση