HomeHL-GreeceΤι θα πει ο Τσίπρας στην «ώρα του Πρωθυπουργού»

Τι θα πει ο Τσίπρας στην «ώρα του Πρωθυπουργού»

Στις 10, στη Βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιχείρηση βασικός… αντιπερισπασμός τίθεται σε εφαρμογή από το Μαξίμου την ώρα που η κυβέρνηση κατακλύζεται από αρνητική επικαιρότητα λόγω της διαπραγμάτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται σήμγια να απαντήσει στην «ώρα του πρωθυπουργού» σε ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη για το φαινόμενο της διαφθοράς.

Με τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα στον απόηχο των μετωπικών επιθέσεων που έχουν προηγηθεί κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κρατούσα άποψη στους κόλπους της ηγεσίας του Μαξίμου άλλωστε είναι πως έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στην αντιπολίτευση και δη στην αξιωματική σε αυτό το πεδίο, με αποτέλεσμα να κατευθύνουν σκόπιμα τη συζήτηση εκεί.

Ανοίγει τους φακέλους για ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis και… Μαρέβα

Αρμόδιες πηγές προϊδεάζουν πως ο πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε θέματα διαπλοκής, ενώ αναμένεται να εξαπολύσει «πυρά» σε ΝΔ -ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για το «παλιό χρεοκοπημένο σύστημα».

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, διαβεβαιώνουν πως θα κάνει εκτενείς αναφορές στις υποθέσεις που αφορούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στη Novartis ενώ πιθανότατα θα επανέλθει ανοίγοντας το… φάκελο για τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν συμπεριέλαβε στο πόθεν έσχες του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση