HomeΣΠΟΡΠαναθηναϊκός Αστέρα Τρίπολης 4-0

Παναθηναϊκός Αστέρα Τρίπολης 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Oλοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τoν Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κέρδισε 4-0 τον Αστέρα και σκέφτεται ήδη το ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα αλλά και την κλήρωση για την επόμενη φάση!

 Ο Ρέις με το παρθενικό του τέρμα στην Ελλάδα άνοιξε το σκορ, για να γράψει το 2-0 ο Κλωναρίδης. Ο Βιγιαφάνιες σκόραρε και αυτός, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Εμποκού με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ντοναρούμα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Βιτάλι.

ΣΚΟΡΕΡ: Ρέις 6′ – Kλωναρίδης 32′- Βιγιαφάνιες 61′- Eμποκού 68′ πέναλτι

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε προβάδισμα πρόκρισης με μια «καθαρή» νίκη και ανανέωσε το ραντεβού για την Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τον Κισσαμικό, κερδίζοντάς τον και στα δύο παιχνίδια, ενώ οι Αρκάδες τα Τρίκαλα με ισάριθμες νίκες σε δύο ματς.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ.
Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Βιτάλι, Σελίν, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης, Μάσα, Μανιάς.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νίας),
Bοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθήνα), Χρήστος Μπάλτας (Αχαΐα) Αριστείδης Βάτσιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση