HomeHL-9Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου – Σ/Μ Χαλκιαδάκης με στόχο την καθαριότητα

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου – Σ/Μ Χαλκιαδάκης με στόχο την καθαριότητα

Για τη βελτίωση της εικόνας των χώρων εναπόθεσης των απορριμμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια ιδιαίτερη συνεργασία προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου και η εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, με στόχο την αισθητική βελτίωση των χώρων που βρίσκονται τοποθετημένοι οι κάδοι απορριμμάτων των καταστημάτων της.

Όπως είναι γνωστό, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου είχε πιλοτικά κατασκευάσει καλαίσθητα πλαίσια από μέταλλο και ξύλο, μέσα στα οποία τοποθετούνταν ανά δυο οι κάδοι απορριμμάτων, με στόχο να χωροθετείται  καλύτερα το σημείο τοποθέτησής τους, να περιορίζεται η οπτική όχλησή και να βελτιώνεται ο τρόπος συλλογής των απορριμμάτων. Η πιλοτική εφαρμογή που είχε γίνει στο κέντρο της πόλης είχε αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επέκτασής της.

Αντίστοιχου τύπου κατασκευές, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και η εταιρεία «Χαλκιαδάκης» στα σημεία που βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων των καταστημάτων της, δημιουργώντας μια αισθητά βελτιωμένη εικόνα στους χώρους αυτούς.

Το πρώτο δείγμα αυτής της κατασκευής, είδαν από κοντά ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, διαπιστώνοντας την λειτουργικότητα που προσφέρει αλλά και το θετικό αισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργεί.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Πρασίνου Χάρης Μαμουλάκης τόνισε ότι θεωρεί ιδιαίτερα θετική την κίνηση της εταιρείας «Χαλκιαδάκης» – γνωστή άλλωστε για το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που την διακρίνει – και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν κι άλλοι μιμητές, έτσι ώστε αυτές οι καλαίσθητες κατασκευές να επεκταθούν στην πόλη.

Από την πλευρά της, η κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη δήλωσε: » Η εταιρεία μας, με χαρά, ανταποκρίθηκε στην αξιόλογη πρόταση του Δήμου Ηρακλείου για την βελτίωση της εικόνας των χώρων αποθήκευσης των απορριμμάτων στα καταστήματα μας. Στηρίζουμε πάντα όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών καθώς και στην εικόνα της πόλης μας. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με το Δήμο Ηρακλείου σε δράσεις ανακύκλωσης και καθαρισμού επιλεγμένων χώρων της πόλης μας, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρείας μας και στο μέλλον.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση