HomeΚΟΣΜΟΣΙράν: Ευχαριστούμε τον Τραμπ, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο των ΗΠΑ, δήλωσε ο Χαμεϊνί

Ιράν: Ευχαριστούμε τον Τραμπ, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο των ΗΠΑ, δήλωσε ο Χαμεϊνί

Καλεί σε αντίδραση ενόψει της επετείου της 10ης Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη ψυχραιμία, αλλά με αιχμές, αντιμετωπίζει η ηγεσία του Ιράν τις απειλές του νέου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, μετά και τις κυρώσεις που επέβαλε ο τελευταίες, κατά τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής του. Ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμεϊνί, πήρε θέση στις τελευταίες εξελίξεις, ευχαριστώντας δημοσίως τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, διότι η Αμερική έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

«Είμαστε ευγνώμονες στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της Αμερικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, δίννοντας το στίγμα της πολιτικής που ακολουθεί η Τεχεράνη απέναντι στην επιθετική -εναντίον της- πολιτική που ακολουθεί ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Αγιατολάχ Χαμεϊνί κάλεσε τον κόσμο του Ιράν να εκδηλώσει την αντίδρασή του εναντίον του Αμερικανού προέδρου στις 10 Φεβρουαρίου, με αφορμή την επέτειο της ισλαμικής επανάστασης. «Ο Τραμπ προσπάθησε, αλλά απέτυχε να τρομάξει τους Ιρανούς», πρόσθεσε ο θρησκευτικός ηγέτης της μεγάλης ασιατικής χώρας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση