HomeHL-9Αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Ζαλίστηκε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του Μπ. Θαλασσινού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του ζωγράφου, Μπότη Θαλασσινού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο cretapost, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης την ώρα που ιερουργούσε την νεκρώσιμη ακολουθία αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλίστηκε μπροστά στα μάτια των πιστών.

Μάλιστα χρειάστηκε να φύγει από τον Ιερό Ναό με αυτοκίνητο της Αρχιεπισκοπής και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο Ποιμενάρχης της Κρήτης αυτή την περίοδο νηστεύει και – εξαιτίας του βεβαρυμμένου προγράμματός του – παρουσιάζει κάποια σημεία αδυναμίας τα οποία όμως με λίγη ξεκούραση θα υποχωρήσουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος είναι καλά στην υγεία του.

Η αδιαθεσία, την οποία αισθάνθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο λοίμωξης του αναπνευστικού, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο ημέρες.

Όλες οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές και οι ιατροί συνέστησαν ανάπαυση για λίγες ημέρες.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον και τις ποικίλες εκδηλώσεις της αγάπης τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση