HomeHL-9Σώα η ηλικιωμένη στο Λασίθι – Είχε εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο

Σώα η ηλικιωμένη στο Λασίθι – Είχε εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο

Εντοπίστηκε φοβισμένη και ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 67χρονης γυναίκας από το Καλό Χωριό Λασιθίου τα ίχνη της οποίας «χάθηκαν» χθες το βράδυ μετά από την τελευταία επικοινωνία που είχε τηλεφωνικά με τα παιδιά της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κινούνταν με το ΙΧ της, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Αγίου Νικολάου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αλλά πιθανότατα επειδή έχασε τον προσανατολισμό της μέσα στο σκοτάδι, βρέθηκε σε αδιέξοδο αγροτικό δρόμο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ηλικιωμένη οδηγός βρέθηκε σε ένα ιδιαίτερα στενό δρόμο, πολύ κοντά σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοκυριαρχία της και να μην μπορεί να κάνει όπισθεν. Μολονότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα παιδιά της, η μπαταρία του κινητού της την … πρόδωσε και έτσι κάθε επικοινωνία χάθηκε πριν η 67χρονη μπορέσει να δώσει το στίγμα της.

Στη συνέχεια ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή της, με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, αλλά και εθελοντών πολιτών που την αναζητούσαν.

Εν τέλει όπως αποδείχθηκε η ηλικιωμένη διανυκτέρευση στο ΙΧ αυτοκίνητό της, ενώ λίγο πριν από τις 11 εντοπίστηκε από τα κλιμάκια που την αναζητούσαν. Η κατάσταση της υγείας της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο η ίδια ήταν ταλαιπωρημένη και φοβισμένη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση