HomeΚΡΗΤΗΗμέρα Καριέρας στο Κτήμα Καλαθάκη

Ημέρα Καριέρας στο Κτήμα Καλαθάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το I.IEK Τουριστικών Επαγγελμάτων KAPPA STUDIES, διοργάνωσε  την 3η Ημέρα Καριέρας, στο Κτήμα Καλαθάκη στις Μαλάδες, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.

Μια σπουδαία εμπειρία καριέρας και ζωής, είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν οι περισσότεροι από 350 σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ KAPPA STUDIES, καθώς και οι χιλιάδες  απόφοιτοι, αφού πάνω από 120 μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στην 3η Ημέρα Καριέρας, παρουσιάζοντας το έργο και τις δυνατότητες τους και επιζητώντας τη συνεργασία με τους σπουδαστές και τους αποφοίτους.

Στα ειδικά διαμορφωμένα πόστα των ξενοδοχείων, πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεντεύξεις, προβλήθηκαν τα ξενοδοχεία με οπτικοακουστικά μέσα, ενώ η επερχόμενη τουριστική σεζόν βρισκόταν σε πρώτο πλάνο, αφού δυναμικό παρόν έδωσαν, στο Κτήμα Καλαθάκη, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με τον Τουρισμό του νησιού μας.

Το Ι.ΙΕΚ  KAPPA STUDIES, πιστοποιημένο, πλέον, από την ACTA και τον ΕΟΠΠΕΠ, αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων επισιτιστικών τουριστικών μονάδων, με τη ζήτηση σπουδαστών και αποφοίτων, να ξεπερνάει πλέον τα σύνορα της Κρήτης και να ανοίγουν πόρτες συνεργασίας με όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση