HomeHL-GreeceΕνώπιον του δικαστηρίου η φοιτήτρια και ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ενώπιον του δικαστηρίου η φοιτήτρια και ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η κοπέλα εντοπίστηκε από συμφοιτητές της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν σήμερα η 21χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο 50χρονος λέκτορας ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας. Ο 50χρονος, από την πλευρά του, δεν δέχεται την καταγγελία της φοιτήτριάς του και την κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση καθώς και απειλή και εξύβριση.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ είχαν τελειώσει τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Η 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε στο ισόγειο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μπροστά από το ασανσέρ, τραυματισμένη, ενώ έχανε διαδοχικά τις αισθήσεις της.

«Βοήθεια, βοήθεια», ακούστηκε μία γυναικεία φωνή από τον πρώτο όροφο. Φοιτητής, που αντιλήφθηκε την απελπισμένη κοπέλα, με άλλο εργαζόμενο έτρεξαν να βοηθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησαν να κατεβάσουν τη φοιτήτρια στο ισόγειο με το ασανσέρ.

Καθηγητές του Πανεπιστημίου κινητοποιήθηκαν άμεσα. Κάλεσαν σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ συνόδευσαν την κοπέλα στο Αχιλλοπούλειο. Η 21χρονη οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η νεαρή απευθύνθηκε τότε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση. Η 21χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στράφηκε κατά του διδάκτορα τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, ενώ την απειλούσε και την εξύβριζε ταυτόχρονα.

Οι λόγοι που οδήγησαν στον άγριο τσακωμό δεν έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του διδάκτορα όπου η 21χρονη τον αναζήτησε.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο Διδάκτορας ζήτησε τότε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση υποθέσεων,σήμερα, Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση