HomeΣΠΟΡΠανελευσινιακός Χανιά 3-1

Πανελευσινιακός Χανιά 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένος να ξεμπερδέψει από νωρίς… Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ΑΟΧ, ο οποίος το επιβεβαίωσε την Κυριακή  περνώντας με 3-1 από την έδρα του Πανελευσινιακού και αυξάνοντας έτσι κι άλλο τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Κρητικοί στα τελευταία τους έξι ματς είναι αήττητοι έχοντας τέσσερις νίκες και εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο το βατό πρόγραμμά τους προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους.

Με τους Αποστολόπουλο και Σταματή να είναι πρωταγωνιστές για άλλο ένα παιχνίδι, έφυγαν ξανά με νίκη από την Ελευσίνα δείχνοντας πως… τους πάει αυτό το γήπεδο, στο οποίο είχαν κερδίσει και 4-0 την Καλλονή.

Πολλά τα προβλήματα των «σταχυοφόρων». Σε ένα ματς που καίγονταν να πάρουν παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τρίτη διαδοχική ήττα και να μείνουν στον πάτο της βαθμολογίας.

Καλύτερα μπήκαν στο παιχνίδι τα Χανιά, τα οποία προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να επιβάλουν το ρυθμό τους. Προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και σταδιακά άρχισαν να φτάνουν και σε τελικές.

Στο 16′ το σουτ του Βαρούχα έφυγε ψηλά, ενώ στο 23′ ο Τσουκάνης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκόμες. Το κρεσέντο των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και δύο λεπτά μετά ο Αποστολόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι ύστερα από σέντρα του Βαρούχα.

Ο Πανελευσινιακός είχε πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να κοντρολάρει το ματς και να φρενάρει τους Κρητικούς. Έτσι το πλήρωσε στο 37′, όταν από σέντρα του Ζέρη ο Βανκεβάι με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Γκόμες.

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Παπαβασιλείου, οι οποίοι συνέχισαν να κυριαρχούν και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας το 2-0 με το σουτ του Σταματή στο 43′.

Από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους προσπαθώντας να αλλάξουν την εικόνα τους, αλλά αυτό δεν έγινε. Συνέχισαν να έχουν προβλήματα και να μην μπορούν να απειλήσουν με κανέναν τρόπο.

Στο 63′ ήρθε η χαριστική βολή από τον Αποστολόπουλο, ο οποίος κέρδισε στη μονομαχία τον Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια πλάσαρε τον Γκόμες για το 0-3. Τέσσερα λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Τσούπρος και οι «σταχυοφόροι» έμειναν με δέκα. Παρόλα αυτά μείωσαν στο 72′ με τον Κωνσταντινίδη. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν έγινε σε αυτά κάτι το ιδιαίτερο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδος), βοηθοί του οι Σπυρίδων Νικολάδος (Αθηνών) και Στυλιανός Καραγιάννης (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος ο Εμμανουήλ Μιάρης (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: 10′ Τσούπρος

Κόκκινη: 67′ Τσούπρος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (51′ Εμέκα), Πρίντεμπς, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33′ Κωνσταντινίδης), Κολόκας, Γραικός, Τσούπρος, Αγγελούδης (46′ Σταματάκης), Νίασον.

ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βανκεβάι, Αποστολόπουλος (73′ Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας (89′ Δρίζης), Λάσκαρης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση