HomeHL-SportsΟλυμπιακός – Ηρακλής 3-0

Ολυμπιακός – Ηρακλής 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη με γκολ των Βιάνα (2’), Ελιουνούσι (42’) και Φορτούνη (56’).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα και επί της ουσίας έβαλε τέλος στο ματς νωρίς, έχοντας κυριαρχήσει στο γήπεδο. Πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο άνοιξε το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Βιάνα, ενώ στο 42΄ ήρθε το δεύτερο γκολ, με την γυριστή κεφαλιά του Ελιουνούσι, από τη σέντρα του Φιγκέιρας.

Το γκολ αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να παίξουν ακόμη πιο άνετα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ με το 5ο εφετινό γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Tο ματς άνοιξε για τα καλά στη συνέχεια, με τους Θεσσαλονικείς να απειλούν στο 70΄ με την κοντινή κεφαλιά του Κούρου που έδιωξε με τα πόδια ο Καπίνο.

Γκολ: 2′ Βιάνα, 42′ Ελιουνούσι, 56′ Φορτούνης

Κίτρινες κάρτες:
Μάρτινς, Φορτούνης, Φιγκειρας – Στάμου

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς (60′ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (72′ Μανθάτης), Φορτούνης, Σεμπά, Ιντέγε.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Ρούσσος (80′ Κυνηγόπουλος), Αγγελόπουλος (61′ Πασάς), Δώνης, Τζανετόπουλος, Κούρος, Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε (68′ Μπαστακός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση