Δεν κάνουν ούτε… βήμα πίσω οι αγρότες της Κρήτης, όπως τονίστηκε κατά την σημερινή συνάντηση που είχε ο αγροτικός κόσμος του νησιού στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι μία επιτροπή που αποτελούνταν από αγρότες όλης της Κρήτης συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Όπως αναφέρθηκε «ο αγώνας τώρα ξεκινάει» ενώ μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση όπου και θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες.

«Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούμε εκ νέου ώστε να αποφασίσουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γ. Τζωρτζάκης, μιλώντας στο cretapost.

Ετοιμάζουν παγκρήτιο συλλαλητήριο

Με… ζεσταμένες τις μηχανές των τρακτέρ τους βρίσκονται οι αγρότες όλης της Κρήτης καθώς περιμένουν την ημερομηνία όπου θα πραγματοποιηθεί το παγκρήτιο συλλαλητήριο.

«Στην επόμενη συνάντηση αναμένεται να συζητήσουμε το πότε θα γίνει το παγκρήτιο συλλαλητήριο που ετοιμάζουμε αλλά και διάφορες άλλες κινήσεις που έχουμε κατά νου. Το σίγουρο είναι ότι οι αγρότες της Κρήτης θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα αγωνιστούμε κατά της υπερφορολόγησης που έχουμε υποστεί τον τελευταίο καιρό», τόνισε σχετικά ο κ. Τζωρτζάκης.

Διαφήμιση