HomeHL-9Επιτυχημένη η εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τα startups στα Χανιά

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τα startups στα Χανιά

Στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού συνεδρίου επιχειρηματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 3/2 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το πρώτο event του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου για την επιχειρηματικότητα και τα startups, με γενικό τίτλο «Startup Europe Week Crete» στα Χανιά!

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, φιλοξένησε πάνω από 300 επισκέπτες, που παρακολούθησαν ακούραστα τις ομιλίες των εισηγητών και τα workshops επιχειρηματικότητας καθώς και το networking party από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Το κοινό, παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον και ουσιαστικές ερωτήσεις, συζητήσεις ουσίας για τα πρακτικά θέματα λειτουργίας ενός startup εγχειρήματος, τρόπους και ευκαιρίες χρηματοδότησης και στήριξης της επιχειρηματικής ιδέας, πήραν συμβουλές και έμπνευση από τους επιτυχημένους και έζησαν τον παλμό ενός διαγωνισμού τοπικών startup!

Οι επισκέπτες συμμετείχαν ακόμα σε workshops, που τους μετέδωσαν πολύτιμες γνώσεις για να φτιάξουν το δικό τους android app, να γίνουν vloggers, να διοικήσουν το startup τους αλλά και να μάθουν να σκέφτονται ομαδικά, οργανωτικά και πρωτοπόρα κάτω από δύσκολες συνθήκες

Το Startup Europe Week πραγματοποιήθηκε στα Χανιά από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) Startup Europe/European Committee ενώ συνδιοργανωτές ήταν oi Περιφέρειας Κρήτης/Π.Ε. Χανίων και ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Η σύνοψη της επιτυχίας του Startup Europe Week στα Χανιά, βρίσκεται στο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την νεοφυή και όχι μόνο επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις ευκαιρίες αλλά και την πληροφόρηση που υπάρχει διαθέσιμη. Το ενδιαφέρον αυτό είναι παρόν, δημιουργικό και δείχνει ότι τελικά, ένα χρόνο μετά, κάτι αλλάζει!

Στο Ηράκλειο η επόμενη εκδήλωση

Η επόμενη αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου, για μια ακόμα εξίσου πλούσια εμπειρία και μια γεμάτη μέρα με ομιλίες από τον επιχειρηματικό και επενδυτικό κόσμο που θα παρακινήσουν σε δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα και επιθυμούν να κρατήσουν θέση θα πρέπει να απευθυνθούν στον ιστότοπο https://sewcrete_heraklion.eventbrite.com), ενώ πληροφορίες για το πρόγραμμα θα μπορούν να βρουν στο startupcrete.com.

Διαφήμιση
Διαφήμιση