HomeHL-9Αθώος ο 15χρονος γιος του «βαρόνου» της κοκαΐνης

Αθώος ο 15χρονος γιος του «βαρόνου» της κοκαΐνης

Τί ισχυρίστηκε στο δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθώο έκρινε το Δικαστήριο Ενηλίκων τον 15χρονο γιο του «βαρόνου» της κοκαΐνης που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τον 45χρονο πατέρα του και την 37χρονη μητέρα του για κατοχή και διακίνηση τεσσάρων κιλών κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κεκλεισμένων των θυρών, η έδρα δέχτηκε αυτό που υποστήριξε ο 15χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Ότι δηλαδή ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον ανάγκαζε να συμμετέχει στο εμπόριο των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε συγκεκριμένο ρόλο στη διακίνηση των ναρκωτικών, εκτελώντας “χρέη προπομπού”, προπορευόμενος ο ίδιος με αυτοκίνητο πριν από τον πατέρα του, προκειμένου να ελέγξει τη διαδρομή και να μην έχουν καμιά “δυσάρεστη” συνάντηση με μπλόκο της αστυνομίας.

kokainh-eskobar-5

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται ήδη στη φυλακή, ενώ για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί και ο 79χρονος παππούς, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως είχε αποκαλυφθεί, ο 45χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες έφερνε από την Ολλανδία και στη συνέχεια τις διοχέτευε στους πλούσιους πελάτες του.

kokainh-eskobar-4

Τα τέσσερα κιλά κοκαΐνης είχαν βρεθεί κρυμμένα σε χωράφι στην περιοχή του Λαρανίου, που ανήκε στην 37χρονη μητέρα της οικογένειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση