HomeHL-9Επί τάπητος η ασφάλεια των πολιτών

Επί τάπητος η ασφάλεια των πολιτών

Συνάντηση Στ. Αρναουτάκη με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ασφάλεια των πολιτών αλλά και η ενίσχυση ακόμα παραπάνω του κοινωνικού-ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας είναι στους  πρωταρχικούς στόχους του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου Ιωσήφ Κανακουσάκη που με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων επισκέφθηκε πριν λίγο τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης με τον Αστυνομικό Διευθυντή συζήτησαν τα προβλήματα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ ενώ στις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ τονίστηκε η καλή συνεργασία Περιφέρειας και Αστυνομίας που υπάρχει και που θα συνεχιστεί προς όφελος των πολιτών.

Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου είπε: «Η Περιφέρεια ήταν πάντα συμπαραστάτης στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. η συνεργασία όλα τα χρόνια είναι εποικοδομητική και με την ευκαιρία ανάληψης των νέων μου καθηκόντων στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου επισκέπτομαι σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Συζητήσαμε τα θέματα που απασχολούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ και μοναδικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των πολιτών, όπως επίσης ένα βήμα παραπάνω για την Αστυνομία με ένα ανθρώπινο πρόσωπο».

arnaoytakhs-astyn

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αφού συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, δήλωσε:

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου, είχαμε άριστη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο με τον ίδιο αλλά με όλη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στη Κρήτη, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής της υποδομής μέσα από προγράμματα, αλλά και μέσω δικών μας πόρων. Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, εμείς ευχόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας στο νησί να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του αποτελεσματικά στους πολίτες. Η Αστυνομία έχει την συμπαράσταση μας, και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε σε αυτά που χρειάζονται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση