HomeHL-GreeceΚαμμένος σε Κουρτάκη – Τζένο: Αν ζητήσετε συγγνώμη αποσύρω την μήνυση

Καμμένος σε Κουρτάκη – Τζένο: Αν ζητήσετε συγγνώμη αποσύρω την μήνυση

Συνεχίζεται η δίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς δίνουν σήμερα ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η διαδικασία εξελίσσεται σε υψηλούς τόνους με τον υπουργό Άμυνας να καταθέτει στο δικαστήριο υποστηρίζοντας πως επιτέθηκαν στον ίδιο, μέσω του ανήλικου παιδιού του, από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» ενώ στο εδώλιο κάθεται μόνο τον κατηγορούμενος Παναγιώτης Τζένος.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για επιχείρηση εκβίασης σε βάρος του.

«Χρησιμοποιούν το μέσο τους ως 45άρι. Πρόκειται περί συμμορίας που προετοιμάζει τον εκβιασμό και προαναγγέλλει το χτύπημα. Είναι συμμορία του εκβιασμού και της απειλής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος συμπληρώνοντας πως στοχοποίησαν τα παιδιά και την οικογένεια του προκειμένου να τον εκβιάσουν ώστε να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση του Noor1.

«Αυτός είναι ο στόχος του εκβιασμού. Έχουν δολοφονηθεί οι μάρτυρες σε αυτή την υπόθεση και τα λένε αυτά για να φοβηθώ. Δεν φοβάμαι», τόνισε και ανέφερε πως τα ονόματα των Κουρτάκη και Τζένου ήταν στη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη και ο ίδιος αποκάλυψε.

«Με θίγουν»

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι όσα ειπώθηκαν από τους δυο δημοσιογράφους ήταν βαριά συκοφαντικά», με θίγουν ως πρόσωπο και ως άνθρωπο που έχει την ευθύνη του υπουργείου Άμυνας τόνισε ενώ αναφερόμενος στους γιούς του είπε ότι προσπαθούν να τους καταστρέψουν. «Για τα παιδιά μου είμαι εδώ… Τα παιδιά μου έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν πως με πονάει, γιατί με γνωρίζουν χρόνια».

Πρόεδρος: Μήπως οι αναφορές έγιναν στο πλαίσιο ενός χαβαλέ;

Π. Καμμένος: Όχι. Εγώ πάντα πάλευα κατά της τρομοκρατίας. Με θιγούν προσωπικά και δημιουργούν πρόβλημα στην καριέρα μου.

Πρόεδρος: Θα μπορούσε κάποιος να τα πάρει σοβαρά;

Π. Καμμένος: Οι πρεσβείες τα απομαγνητοφωνούν όλα και κάνουν σχετικά σημειώματα . Δημιουργείται πρόβλημα . Δεν κάνουν σατιρική εκπομπή, δεν είναι η Ελληνοφρένεια. Κάνουν δημοσιογραφική εκπομπή. Ήθελαν να με παρουσιάσουν ως αλκοολικό. Απειλούσαν ότι θα βγάλουν και φωτογραφία με το γιο μου… Αν τον είχε φωτογραφία με μια μολότοφ στο χέρι ή με την Πόλα Ρούπα να το βγάλουν να το δει και ο κόσμος και εγώ έχω την ευθύνη ως πατέρας. Έκαναν τεράστια ζημιά. Το παιδί το στοχοποιούν λόγω του πατέρα του. Πρέπει να σταματήσετε με μια απόφαση σας να ασχολούνται με τα παιδιά.

«Δεν είμαι κανένας δικομανής που πάω να εισπράξω από τα ΜΜΕ. Όταν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τις αιτιάσεις μου… Το έχουν κάνει και σε άλλους και με τη σύζυγο του Κοντονή και με το γιο του Μπαλτάκου…», κατέθεσε ο κ. Καμμένος.

«Να ζητήσει συγγνώμη»

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι τόνοι ανέβηκαν με τον Πάνο Καμμένο να απευθύνεται στον κατηγορούμενο Παναγιώτη Τζένο λέγοντας: «Εκβιαστής παιδιών είσαι».

Π. Τζένος: Εγώ δεν έχω πει κουβέντα για τα παιδιά σου.

Π. Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τη μήνυση σε βάρος του.

Π. Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών δεν ζητώ συγγνώμη από τους συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις.

Π. Καμμένος: Εγώ είπα πως είναι υπάλληλος στο «Μετρόραμα» του εμπόρου ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος στην μήνυση του ζητούσε να διωχθούν οι δυο δημοσιογράφοι και για απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης αδίκημα για το οποίο η υπόθεση διαχωρίστηκε και ερευνάται, μετά από εντολή εισαγγελέα, από αρμόδιο ανακριτή.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση