HomeHL-SportsΜε νέα πρόσωπα η προπόνηση του ΟΦΗ

Με νέα πρόσωπα η προπόνηση του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέα πρόσωπα έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ και ο Νίκος Πουρτουλίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Την Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο και ο 22χρονος γκολκήπερ Γιώργος Στρέζος, προκειμένου να τεθεί και αυτός στην διάθεση της ομάδας.

Ντέρεκ Μπόατεγκ

Επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρεώση του ΟΦΗ, είναι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Σπάρτη, καθώς το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή  για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football league, δεν θα γίνει, απο τη στιγμή που η ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε.

Ο ΟΦΗ θα πάρει δίχως αγώνα, τους τρείς βαθμούς.

Ετσι, το επόμενο δεκαήμερο ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, για το επόμενο παιχνίδι.

Στη προπόνηση της Τετάρτης, όσοι αγωνίστηκαν 90 λεπτά με την Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη  το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και το Σάββατο , ενώ την Κυριακή  θα πάρουν ρεπό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση