HomeΣΠΟΡΑτρόμητος-Λαμία 2-0

Ατρόμητος-Λαμία 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ για ακόμα ένα ματς τον Ντάουντα ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 της Λαμίας και «σφράγισε» το εισιτήριό του για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ σημειώθηκαν στο 17ο και το 44ο λεπτό. Ο Ατρόμητος στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα συναντήσει έναν εκ των Ολυμπιακού και Άρη.

Η Λαμία έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και δημιούργησε ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, όμως ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που σκόραρε και πήρε την πρόκριση.

Στο 18′ από το γύρισμα του Κατράνη ο Ντάουντα έκανε από κοντά το 1-0, ενώ ο ίδιος στο 44′ έκανε το 2-0 με κοντινή προσπάθεια. Ο Νιγηριανός στο 76′ θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πίτκα, αλλά πλάσαρε άουτ.

Από τη δική τους μεριά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 71′ σε κεφαλιά του Τσούκαλου. Με συνολικό σκορ 4-2 και με τον Ντάουντα να έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ, η ομάδα του Περιστερίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Γκολ: 17’, 44′ Ντάουντα

Κίτρινες κάρτες:
Αυγενικού, Καραγιάννης

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Μπρίτο (81′ Λημνιός), Ούμπιδες (72′ Βασιλείου), Πλατέλλας (59′ Κυριακίδης), Τόνσο, Ντάουντα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Πίτκας, Χριστοφιλέας, Αυγενικού, Βαλιός, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Ποζατζίδης (60′ Τζόκιτς), Παπαργυρίου (46′ Καραγιάννης), Ματσούκας, Τσούκαλος, Φερφελής (46′ Βάντερσον).

Διαφήμιση
Διαφήμιση