HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση, χάνοντας στο ενενηντάλεπτο με 1-0 και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία του στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 1-0 υπέρ του Πλατανιά στα Περιβόλια ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έπαιξε από το 65’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπέριου, επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με γκολ του Ζάιρο στο 84’, όμως έχασε την πρόκριση στην παράταση.

 Οι Κρητικοί που αστόχησαν στο 66’ σε πέναλτι του Μανούσου, ισοφάρισαν στο 114’ με πέναλτι του Γιορέντε, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 120’ ο Μανούσος. Στην φάση των «8» ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, ΑΕΚ-Λεβαδειακός.

Ο Πλατανιάς είχε στο 11’ δοκάρι με τον Μαραγκό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

Γκολ: 84′ Ζάιρο – 114′ πεν. Γιορέντε, 120′ Μανούσος
66′ έχασε πέναλτι ο Μανούσος

Κίτρινες κάρτες:
Βιδάλ, Κούτρης, Γαρουφαλιάς – Κάργας, Μπανανά

Κόκκινες κάρτες:
65′ Μπέριος

ΠΑΣ Γιάννινα:
Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (27′ Γιάκος), Νικολιάς, Ναδάλες (Σκόνδρας), Βιδάλ, Ζάιρο.

Πλατανιά:
Κοκκαλάς, Κάργας, Μπανανά, Πριντέντα (55′ Στάθης), Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε, Αποστολόπουλος (64′ Σίγκνιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (79′ Στανισάβλιεβιτς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση