HomeHL-SportsΛάρισα – ΠΑΟΚ 0-2

Λάρισα – ΠΑΟΚ 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Μυστακίδης, ενώ στο 61′ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάτος.

Με την «έπιασε» 5η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έφτασε στην δεύτερη θέση τους Πανιώνιο και Ξάνθη.

Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν ένα γκολ στο ξεκίνημα και στη συνέχεια έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ και Τσίμιροτ, ο οποίος μάλιστα είχε δοκάρι.

Ο Μυστακίδης στο 9΄ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια, ενώ στο 61΄ ο Μάτος μπήκε στην… καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι της ΑΕΛ αποδοκίμασαν την ομάδα τους με την ολοκλήρωση του αγώνα.

 Γκολ: 9′ Μυστακίδης, 61′ Μάτος

Κίτρινες κάρτες:
Φάρκας – Λέοβατς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46′ Αβραάμ), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68′ Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46′ Βαρέλα).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (67′ Πέδρο Ενρίκε), Κουλούρης (74′ Πρίγιοβιτς).
Διαφήμιση
Διαφήμιση