HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Κύριε Τσίπρα, ξεκινήσατε ως επαναστάτης και γίνατε υποτακτικός!

Γεννηματά: Κύριε Τσίπρα, ξεκινήσατε ως επαναστάτης και γίνατε υποτακτικός!

«Το 2017 δεν θα είναι ίδιο με το 2010-2016»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την διανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η κυρία Γεννηματά σημειώσε χαρακτηριαστικά πως η χώρα στην πιο κρίσιμη περίοδο που διανύει στα χρονικά από την μεταπολίτευση, έχει στο τιμόνι της την χειρότερη κυβέρνηση πουτην έχει αφήσει απροστάτευτη και όμηρη.

«Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση έχει καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία και την αγοραστική δύναμη των πολιτών και οι καταθέσεις έχουν πάρει νέα πτωτική τροχιά. Οι οικονομίες στα σεντούκια στερεύουν, ενώ το εισόδημα δεν γεμίζει το καλάθι της νοικοκυράς και δεν καλύπτει τις οικογενειακές ανάγκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ηη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: Ο κύριος Τσακαλώτος μόλις χθες παραδέχτηκε ότι το 70% των δεσμεύσεων δεν έχει υλοποιηθεί. Ποιον κοροϊδεύετε τόσο καιρό; Η έξοδος στις αγορές το 2018 φαντάζει όνειρο απατηλό και η εφιαλτική εξέλιξη ανάγκες ενός τετάρτου μνημονίου είναι κάτι περισσότερο από πιθανή. Σήμερα αλυσοδένεται τη χώρα με στο βάθος οικονομικά ανέφικτος και κοινωνικά αβάστακτος. Μας γυρίζετε σε ένα επικίνδυνο δίλημμα grexit η μόνιμη λιτότητα. Τώρα παίζετε και το παιχνίδι του Σόιμπλε, κύριε Τσίπρα. Ξεκίνησατε ως επαναστάτης και γίνατε υποτακτικός. Τώρα γίνεστε και συνεργός, οφείλετε να δώσετε απαντήσεις εδώ και τώρα. εχετε άλλο σχέδιο για τη χώρα; Είστε η κυβέρνηση των πληρωμένων τρολς και της προπαγάνδας και έτσι θα μείνετε στην ιστορία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει της διαφθορά και την διαπλοκή .«Προσπαθήσατε με κάθε τρόπο να κάνετε το ΣΥΡΙΖΑ channel μέσω της ΣΥΡΙΖΑ banκ. Και μετά αρχίσατε τα ντοκουμέντα από τις σελίδες του κίτρινου τύπου. Επαναφέρω την πρόταση μας για εξεταστική επιτροπή για την οικονομία για να ερευνήσουμε τις ευθύνες όλων από την μέρα που μπήκε η χώρα στο ευρώ μέχρι σήμερα. Υπήρξε στη χώρα μας η περίοδος της σπατάλης και τοΥ υπερδανεισμού με εύκολα δάνεια και πρότυπα ζωής που δεν αντιστοιχούσαν στις πραγματικές δυνατότητες ζωής. Αυτό συνέβη και στα πολιτικά κόμματα με τις πανάκριβες καμπάνιες ,τις ακριβές μετακινήσεις των ετεροδημοτών , τα μεγάλα κόστη στη λειτουργία τους. Η λυσσώδης προσπάθεια να πλήξετε το ΠΑΣΟΚ πέφτει στα βράχια», ενώ πρόσθεσε πως θα αποτύχουν όλες οι προσπάθειες είτε προέρχονται από την αριστερά είτε από την δεξιά προκειμένου να πληγεί το ΠΑΣΟΚ.

«Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σας έχουν πάρει όλοι είδηση και η καταδίκη σας θα είναι πολύ σκληρή όταν θα πέσει πάνω σας. Από το 1974 και μετά η Ελλάδα άφησε πίσω τα διχαστικά σχήματα, τις διαιρέσεις και τα πιστοποιητικά πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων. Το ΠΑΣΟΚ ήταν κίνημα λαού και δεν το στήριξε καμιά διαπλοκή και μέσα ενημέρωσης. Όσο πιο γρήγορα θα φύγετε τόσο το καλύτερο, στην Ελλάδα του 2017 δεν αξίζει μια νέα εθνική καταστροφή επειδή τα δύο δήθεν μεγάλα κόμματα δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις ψυχώσεις τους. Καταθέτω το δικό μας πολιτικό σχέδιο, το σχέδιο Ελλάδα το μόνο που μπορεί να αποτρέψει το διχασμό», σημείωσε, τέλος, η κυρία Γεννηματά ζητώντας παράλληλά την δύναμη από τον ελληνικό λαό για μια ισχυρή δημοκρατική συμπαράταξη προκειμένου μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ να επιβάλλει το δικό του πολιτικό σχέδιο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση