HomeHL-SportsΚισσαμικός-Παναθηναϊκός 0-4

Κισσαμικός-Παναθηναϊκός 0-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε την Τετάρτη στα Χανιά ο Παναθηναϊκός με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Η ομάδα του Ουζουνίδη συνέτριψε με 4-0 τον Κισσαμικό στα Περιβόλια, κι έτσι με δύο νίκες και συνολο τερμάτων 7-0, προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

 Πάντως οι «πράσινοι» είχαν πολλαπλά κέρδη από αυτο το ματς. Κι αυτό γιατί ο Κλωναρίδης στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έδειξε αρκετά ορεξάτος, ανοίγοντας το σκορ στο 42΄’, ενώ παράλληλα έβγαλε και μία ασιστ.

Πάντως την παράσταση έκλεψε και η «νουβέλ βαγκ» του συλλόγου με τον Χατζηγιοβάννη να σκοράρει το δεύτερο τέρμα (57′) και τον Πίσπα, λίγα λεπτά μετά την εισοδό του στο ματς, να βρίσκει κι αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πολίτη, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι έκανε εκπληκτική εμφάνιση.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπουμάλ στο 79′ βάζοντας έτσι το κερασακι στην τούρτα για την ομάδα του Ουζουνίδη.

Οι «πράσινοι» θα συναντήσουν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας τον Αστέρα Τρίπολης.

Γκολ: 42′ Kλωναρίδης (ΠΑΟ), 57′ Χατζηγιοβάνης (ΠΑΟ), 78′ Πίσπας (ΠΑΟ), 79′ Μπουμάλ (ΠΑΟ)

Κισσαμικός: Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Ρούμπιο, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μάντζης, Στογιάνοφ (69’ Κίκε).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέντο (66′ Κουτρουμπής), Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα (61′ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58′ Πίσπας), Ρινάλντι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση