HomeHL-9Εκατοντάδες μαθητές σε πρόγραμμα άθλησης στα σχολεία

Εκατοντάδες μαθητές σε πρόγραμμα άθλησης στα σχολεία

Υλοποιείται από το Δήμο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη είναι η συμμετοχή σχολείων από όλη την Κρήτη, στο πρόγραμμα Βιωματικών Επισκέψεων, Άθλησης και φυσικής δραστηριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με συνεργασία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ στο Παγκρήτιο στάδιο και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Στόχος του είναι οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να γνωρίσουν βιωματικά, παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα, και να ψυχαγωγηθούν με τους συμμαθητές τους λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ τάξεων ή σχολείων.

Τα σχολεία που συμμετέχουν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα επί μέρους προγράμματα: «Γνώρισε τα Ολυμπιακά Αθλήματα», «Γνώρισε και εσύ τα Παραολυμπιακά Αθλήματα», «Αθλητική Εκδρομή» και «Παιχνίδια στο νερό».

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους και δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, πάντα υπό την καθοδήγηση καθηγητών φυσικής αγωγής. Σε όλους τους συμμετέχοντες παραδίδεται αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και βραβεία.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορεί να λάβετε στα τηλέφωνα 2810 264576 (Παγκρήτιο στάδιο), 2810 380830 (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου) και στο τηλ: 2810 264560 εσωτ. 591 (γραμματεία Παγκρήτιο Στάδιο) καθώς επίσης και στα site www.heraklion.gr & www.aahaeota.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση