HomeHL-SportsΣυμφώνησε με Πουρτουλίδη ο ΟΦΗ

Συμφώνησε με Πουρτουλίδη ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Πουρτουλίδης αναμένεται να είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο 33χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο για να υπογράψει στην κρητική ομάδα. 

Ο Πουρτουλίδης μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου στην ομάδα του Απόλλωνα δεν υπολογίζονταν και έλυσε το συμβόλαιο του για να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του που θα είναι ο ΟΦΗ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και 1 στο Κύπελλο χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τον Νίκο Παπαδόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν μαζί στον Ηρακλή και κέρδισαν την άνοδο στη Super League.

Έρχονται μαζικές ανακοινώσεις 

Πέραν του Πουρτουλίδη και του Μπόατενγκ τον οποίων οι μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα ο ΟΦΗ όλα δείχνουν ότι πάει για ένα μεγάλο μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς προσπαθεί να αποκτήσει άλλους τρεις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, που θα προέρχεται από το εξωτερικό, ενός Έλληνα τερματοφύλακα και ενός Έλληνα επιθετικού.

Για την θέση του τερματοφύλακα βασικός υποψήφιος είναι ο Καντιμοίρης της Βέροιας αλλά και άλλος ένας Έλληνας γκολκίπερ από ομάδα της Super League του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Για την θέση του δεξιού μπακ στο Ηράκλειο αναμένεται τις επόμενες ημέρες ένας ξένος παίκτης με πολύ καλό βιογραφικό , ενώ για την θέση του επιθετικού ο ΟΦΗ κυνηγάει μια πολύ καλή περίπτωση έμπειρου σέντερ φορ που αν κλείσει το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση.

Οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες και επίσημα πλέον από τον ΟΦΗ. Το σίγουρο είναι ότι πάμε για ένα καυτό μεταγραφικό διήμερο για τον ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση