Στις επάλξεις βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης, προκειμένου να οργανώσουν τον αγώνα τους και να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για την πολιτική, που ακολουθεί απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Οι αγρότες του νησιού είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τα μπλόκα τόσο στον κόμβο των Πραιτωρίων όσο και στα Μεγάλα Χωράφια καλά κρατούν, με τους αγρότες να απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να συσπειρωθούν και να τα ενισχύουν καθημερινά.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Πραιτωρίων έχουν προγραμματίσει να παραστούν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, παρουσιάζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά τους οι αγρότες του Οροπεδίου συνεδριάζουν σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ ο αγροτικός σύλλογος Τυμπακίου πραγματοποιεί το απόγευμα συγκέντρωση στη Γαλιανή διασταύρωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση