HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑποθεώθηκε από τους Κρητικούς στο «Νυν και αει» ο Βασίλης Λέκκας

Αποθεώθηκε από τους Κρητικούς στο «Νυν και αει» ο Βασίλης Λέκκας

Μια σπάνια μαγική μουσική βραδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποθεώθηκε  από τους Κρητικούς στο » Νυν και αει» ο γνωστός ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας που για 5 περίπου ώρες  συνεχώς -χωρίς διάλειμμα -τραγουδούσε με πολύ κέφι σε μια σπάνια μαγική μουσική βραδιά με επευφημίες, χορούς και θερμά παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Εκατοντάδες κόσμου όλων των ηλικιών κατέκλυσε ασφυκτικά στο Ηράκλειο τον μεγάλο  χώρο εκδηλώσεων «Νυν και αει» όπου ο αισθαντικός τραγουδιστής ερμήνευσε από το πλούσιο ρεπερτόριό του τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκη, του Μίκη Θεοδωράκη ,του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Γιάννη Σπάθα,του Νίκου Τρανταλλίδη αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το λαϊκό και το παραδοσιακό τραγούδι και συνοδεία από τους καθηγητές των Μουσικών Σχολών “Χάρης Σαρρής”.Πιάνο: Χάρης Σαρρής, Σαξόφωνο: Εύα Λασιθιωτάκη, Κλαρινέτο: Σοφία Παπουτσάκη, Κιθάρα: Μιχαηλάγγελος Τουμανίδης, Μπουζούκι: Θανάσης Βασιλάκης, Ντράμς: Νίκος Μαγκαφουράκης, Μπάσο: Μάνος Παπαδάκης.

Στην μουσική βραδιά που είχε ελεύθερη είσοδο ο Βασίλης Λέκκας ανταποκρινόμενος στην αγάπη και στις επευφημίες των Κρητικών είπε από το «πάλκο» ότι η Κρήτη έχει μια ξεχωριστή θετική ενέργεια και ο ίδιος είναι πολύ «δεμένος» με το νησί αναπολώντας ταυτόχρονα μνήμες από την δεκαετία  του 1980 τότε που πρωτοηρθε για εμφάνισεις σε Ηράκλειο » Μουσικός Αύγουστος»,  και Ανώγεια με τον Μάνο Χατζιδάκι.

«Έχω πολλές μνήμες από την Κρήτη και κυρίως από τα Ανώγεια. Εγώ είμαι από τα βόρεια Ανώγεια, δηλ τις Σέρρες αλλά με νοσταλγία και χαρά έρχομαι πάντα στην Κρήτη», είπε χειροκροτούμενος ο Βασιλης Λεκκας.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη μαγική μουσική βραδιά που σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσει. Ο Βασιλης Λεκκας πρόσφερε ανάταση και αληθινή ψυχαγωγία, απογειώνοντας τον κόσμο που απολάμβανε με πολύ χαρά για περισσότερες από 4,5  ώρες συνεχώς  τις καταπληκτικές ερμηνείες του, αποδεικνύοντας πως είναι βαθιά λαϊκός τραγουδιστής και πως το καλό ελληνικό τραγούδι ενώνει και συγκινεί», δήλωσαν παραβρισκόμενοι εκπρόσωποι της τέχνης, του πολιτισμού ενώ εμφανώς ευχαριστημένος για την επιτυχία ο ιδιοκτήτης του «Νυν και αει» Γιάννης Μπαγκέρης είπε ότι στα σχέδια του είναι ο Βασίλης Λέκκας να έρθει για νέες εμφανίσεις το Πάσχα.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση