HomeΣΠΟΡΡόδος Εργοτέλης 0-3

Ρόδος Εργοτέλης 0-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Εργοτέλης στο Ρόδο από την τοπική ομάδα με 3-0 και πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Ιωνικό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄Εθνικής  μετά τη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας της Νίκαιας στο ντέρμπι με τον Άγιο Ιερόθεο.

Οι κιτρινόμαυροι, που ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι,  άνοιξαν το σκορ στο 50΄μετά από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον Λεάλ, καθώς η μπάλα «καρφώθηκε» στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Πάππου.

Στο 64΄ ο Εργοτέλης πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Λεάλ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Μπάτζιος έκανε το σουτ και από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Καϊμακαμούδης , που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, και  με πλασέ από κοντά έκανε το 0-2.

H  επιβλητική παρουσία των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου επιβεβαιώθηκε στο 82΄ με την επίτευξη και τρίτου τέρματος.  Ο Λεάλ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Βογιατζής με κεφαλιά την έστειλε στη δεξιά γωνία του τέρματος της ομάδας της Ρόδου.

Ρόδος (Δημήτρης Τερεζόπουλoς): Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Μοσχάκης (59΄Χατζηλιόντας), Κασαπάκης (81΄Τζιβίλογλου), Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Ευγενικός, Στεφανίδης (75΄Iμεραλιλάι), Τορεζάνι

Εργοτέλης (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Λεάλ (88΄Μανουσάκης), Μισέλ, Γκοτσούλιας (46΄Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης, Τζανής, Μπάτζιος, Νιάρος, Μίνγκας (56΄Καϊμακαμούδης), Σερτζίνιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση