HomeHL-SportsΠλατανιάς Κέρκυρα 2-1

Πλατανιάς Κέρκυρα 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιώντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας στα Περιβόλια για την 18η αγωνιστική της Super League και πλέον βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Οι Φαίακες προηγήθηκαν με τέρμα του Τουράμ στο 39′, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48′ με τον Βάντερσον, καταφέρνοντας να γυρίσουν το ματς και να πάρουν το «τρίποντο» χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανούσου στο 83′.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ των Κερκυραίων, χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία. Ένα λάθος του Μουνάφο στο 39΄ τους έφερε πίσω στο σκορ. Ο Γκόμες έκλεψε τη μπάλα, ο Σωτηρίου απέκρουσε αλλά ο Τουράμ ήταν στη σωστή θέση για να τη στείλει στα δίχτυα.

 Ενα γρήγορο γκολ χρειάζονταν οι παίκτες του Παράσχου στο β΄ ημίχρονο και το βρήκαν με τον Βάντερσον. Στο 48΄ από έξοχη προσπάθεια του Γιακουμάκη ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βραζιλιάνο αρχηγό του Πλατανιά ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League μετά από 91 συμμετοχές!

Φάση-φωτοτυπία για την Κέρκυρα στο 80΄ με τον Πριντέτα να κάνει το λάθος, τον Επστάιν να κλέβει, να περνάει τον Σωτηρίου και να πλασάρει από πολύ πλάγια.

Η μπάλα… βασανιστικά χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Σα να μην έφτανε αυτό για την Κέρκυρα, αμέσως μετά στο 83΄ ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Ντιμιτρόφσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Γιακουμάκης, Μουνάφο, Κάργας – Επστάιν, Γκόμες

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Καρυπίδης (70΄ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46΄ Μενδρινός), Σίγκνεβιτς (84΄ Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Μανούσος, Γιακουμάκης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (73΄ Ντιμιτρόφσκι), Ιωάννου, Βενέτης (86΄ Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (61΄ Νίκιτς), Γκόμες, Ζορμπας, Επστάιν, Τουράμ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση